Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!!!

ΑΠΟ ΤΟ BLOG "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Μαθρακίου "

Σχολιάζοντας το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΑΙΓΑΙΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΘΡΑΚΙΟΥ εκφράζει την βαθειά δυσαρέσκεια της προς την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου, διότι παρακολουθούμε τις συνεχείς αναφορές, σχεδιασμούς και ανακοινώσεις έργων μόνον για τα νησιά του Αιγαίου, λες και τα μικρά νησιά του Ιονίου (Ιθάκη, Κάλαμος, Μαθράκι κτλ.) δεν είναι Ελλάδα.
Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων ουδόλως ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα μας.
Όλοι δήθεν ανακοινώνουν μεγάλα έργα που ουδέποτε υλοποιούνται.
Όλοι τους ενδιαφέρονται για πολυπληθείς περιοχές όπου αναμένουν πολλούς ψήφους στις εκάστοτε εκλογές, τα μικρά νησιά βλέπετε έχουν μικρό και αμελητέο πληθυσμό τον οποίο και δεν υπολογίζουν.
Μας έχουν υποσχεθεί εγγράφως από το 2007 ότι μέσω της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» στο μικρό νησί μας θα εγκαταστήσουν μονάδα αφαλάτωσης, ότι θα μας κατασκευάσουν τον κεντρικό παραλιακό δρόμο που συνδέει το κεντρικό λιμάνι του νησιού περιφερειακά και που αυτή την στιγμή είναι χωματόδρομος αδιάβατος από τις κατακρημνίσεις.
Όλοι τους μας «δουλεύουν» κατά τα κοινώς λεγόμενα, καμία υπηρεσία δεν γνωρίζει πότε θα εκτελεστούν τα έργα αυτά, μας παραπέμπουν από τον “Άννα στον Καϊάφα”.
Βέβαια για όλη αυτήν την κατάσταση μεγάλη ευθύνη έχουν και όλα τα ΜΜΕ του Νομού μας. Λίγοι είναι αυτοί που προβάλουν τα θέματα αυτά και όσοι τα αναφέρουν στα μέσα τους τα προβάλουν επιδερμικά και όχι με την ίδια επιμονή και σκληρότητα όπως κάνουν και για την παραμικρή λακκούβα στην πόλης της Κέρκυρας. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα καταλάβουν ότι στον νομό μας υπάρχουν και οι κάτοικοι των μικρών Κοινοτήτων, οι οποίοι καθημερινά ενισχύουν την οικονομική ζωή της Πόλης της Κέρκυρας.
Αυτά τα λίγα προς το παρών και θα επανέλθουμε δριμύτεροι στο εγγύς μέλλον.

Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Μαθρακίου

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP