Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Επιτέλους πιάστε τους κουκουλοφόρους...κάνουν ότι θέλουν

ΦΤΑΝΕΙ !!!! ΤΕΡΜΑ !!! ΓΛΙΤΩΣΤΕ την ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!! ΠΙΑΣΤΕ τους να ΛΥΘΟΥΝ τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ μας !!! ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ .... ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας στον ΔΡΟΜΟ...ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!

Read more...

Απορρίπτουν οι ξενοδόχοι την τοπική συλλογική σύμβαση

Απορρίπτουν οι ξενοδόχοι της Κέρκυρας το αίτημα του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων για την υπογραφή τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, όπως δήλωσαν στην πρώτη συνάντησή τους με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου.

• «Για άλλη μια φορά οι δυνάστες του κερκυραϊκού λαού» αναφέρει ανακοίνωση των ξενοδοχοϋπαλλήλων «έδειξαν τον πραγματικό εαυτό τους, όπου στο όνομα με μεγιστοποίησης των κερδών τους καταδικάζουν την κερκυραϊκή οικονομία σε μαρασμό και τον κερκυραϊκό λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση»

ΕΡΤ

Read more...

Τέλος απο το Ράδιο Κέρκυρα ο Χρόνης Προσαλέντης

Την τελευταία εκπομπή έκανε σήμερα στο Ράδιο Κέρκυρα ο ιδρυτής του και Δημοσιογράφος Χρόνης Προσαλέντης.Ο σταθμός επωλήθη στην Φιλική Επικοινωνιακή ΕΠΕ.
Διαχειριστής της εταιρίας είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Ελ.Λιντοβόης ο οποίος έδειξε την πόρτα εξόδου στο γνωστό Δημοσιογράφο.
Ο Χρόνης Προσαλέντης δεν ήθελε να διευκρινίσει άμεσα τους λόγους λύσεως της συνεργασίας του και επιφυλάκτηκε για το προσεχές διάστημα.Το μόνο που δήλωσε στη συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας μας είναι οτι απο σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το Ράδιο Κέρκυρα αποτελεί παρελθόν γι αυτόν όσο δε για την παρουσία του στα ερτζιανά θα ανακοινώσει προσεχώς που θα συνεχίσει την ραδιοφωνική του πορεία με την εκπομπή του Αμαζόνιος.

Βραχονησίδα.com



Read more...

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΑμεΑ) Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Ανοικτή επιστολή (2η) προς ΟΛΚΕ για ράμπες στο πεζοδρόμιο του κόλπου της Γαρίτσας

ΑΠΟ ΤΟ BLOG

Κερκυραϊκή Αλεπού


Επικοινωνούμε μαζί σας, για δεύτερη φορά, με αφορμή τις εργασίες, από μέρους του ΟΛΚΕ, αποκατάστασης του πεζοδρομίου στον κόλπο της Γαρίτσας.


Ο λόγος της δεύτερης επιστολής μας αφορά το γεγονός ανυπαρξίας ένδειξης για κατασκευή ραμπών, στα μέρη που έχει ήδη γίνει παρέμβαση, καθώς και διότι είναι αδύνατο από μέρους μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αν και έχουμε προσπαθήσει

Σας υπενθυμίζουμε την απόλυτη σημασία που δίνει ο σύλλογός μας στην κατασκευή ραμπών για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικές αναπηρίες, αφού ο κόλπος της Γαρίτσας παραμένει απαγορευτικός για τα ΑμεΑ από την περιοχή του ναυτίλου έως την περιοχή του ΝΑΟΚ.

Επίσης πόσο άδικο φαντάζει για τα ΑμεΑ, ντόπιους και ξένους, να είναι οι μόνοι πολίτες που δεν μπορούν να απολαύσουν μία από τις ομορφότερες διαδρομές της Ελλάδος.

Θα ήταν οδυνηρό για το σύλλογο μας αλλά και τους πολυάριθμους πολίτες, άτομα με κινητικές αναπηρίες, άτομα τρίτης ηλικίας με κινητικές δυσκολίες, μητέρες με μικρά παιδιά στα καροτσάκια κ.α,. να παραμείνει το πεζοδρόμιο της Γαρίτσας για μία ακόμη χρονιά απροσπέλαστο για κάποιες κατηγορίες πολιτών.

Εξάλλου είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από την τελευταία επίσκεψη κρουαζιερόπλοιου, ένα χρόνο πριν, με αρκετό αριθμό ατόμων σε αναπηρικά αμαξίδια, εγκλωβισμένων σε σημεία της πόλης.

Εικόνες που δεν τιμούν την Κέρκυρα σαν κοιτίδα πολιτισμού και τουριστικό προορισμό.



Τελειώνοντας σας επισυνάπτουμε, για δική σας ενημέρωση, φωτογραφία από τα σημεία που γίνονται τα έργα και όπου καθαρά φαίνεται πόσο εύκολες είναι οι παρεμβάσεις για ράμπες, αφού ήδη έχουν ξηλωθεί οι πλάκες και το δάπεδο είναι στο ίδιο επίπεδο με τον δρόμο.

Βέβαιοι για την κατανόηση και την ευαισθησία σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Κερκυραϊκή Αλεπού


Read more...
Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP