Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Η Athens Airways πήρε την άγονη γραμμή και ακριβαίνει το δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη

Πήρε τα δρομολόγια της άγονης γραμμής, έβαλε ακριβότερη τιμή εισιτηρίου από αυτά που μέχρι πρότινος είχαν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές και έκοψε τα δρομολόγια προς Αθήνα η αεροπορική εταιρία Athens Airways.
Το τελευταίο δρομολόγιο των Ολυμπιακών Αερογραμμών (της κρατικής εταιρίας που ουσιαστικά, παύει τη λειτουργία της με το τέλος της σύμβασης των άγονων γραμμών) θα γίνει τη Δευτέρα (30 Νοεμβρίου) με κόστος 69 ευρώ, ενώ από την πρώτη Δεκεμβρίου τα δρομολόγια θα εκτελεί η Athens Airways πέντε φορές την εβδομάδα με κόστος 76,30 ευρώ, 7,30 ευρώ ακριβότερα από την Ολυμπιακή...
«Κόπηκε» η Αθήνα

Μάλιστα, αμέσως μετά την ανάληψη των 10 άγονων γραμμών, η πρόσφατα δημιουργηθείσα εταιρία «έκοψε» το δρομολόγιο που συνέδεε την Αθήνα με την Κέρκυρα και που είχε πολυδιαφημίσει από την Άνοιξη του 2009 όταν το είχε εγκαινιάσει.

5 φορές την εβδομάδα

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται από Σάββατο έως Τετάρτη, ενώ δεν θα εκτελούνται δρομολόγια την Πέμπτη και την Παρασκευή. Το δρομολόγιο συνδυάζεται με αυτό που συνδέει την Κέρκυρα με το Άκτιο, την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο.

Τα δρομολόγια

Τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Κέρκυρα και από Κέρκυρα προς Θεσσαλονίκη θα γίνονται τις εξής ημέρες και ώρες:
Δευτέρα: 10:10 από Θεσσαλονίκη, 11:20 από Κέρκυρα
Τρίτη: 9:00 από Θεσσαλονίκη, 10:15 από Κέρκυρα
Τετάρτη: 6:00 από Θεσσαλονίκη, 11:10 από Κέρκυρα
Σάββατο: 11:40 από Θεσσαλονίκη, 17:10 από Κέρκυρα
Κυριακή: 7:30 από Θεσσαλονίκη, 8:50 από Κέρκυρα
Τα δρομολόγια της Τετάρτης και του Σαββάτου περιλαμβάνουν στο ενδιάμεσο τη γραμμή Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλονιά – Ζάκυνθο.
Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύσει μέχρι το τέλος Μαρτίου.

corfupress.com

Read more...
Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP