Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Μέτρα για τους οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων

Αυξάνεται το ποσό για τις οφειλές προς ασφαλιστικά ταμεία για προσωποκράτηση οφειλετών, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Δένδια από τα Ιωάννινα, όπου βρισκόταν εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σε δήλωσή του τόνισε: "Σε συμφωνία με την υπουργό Απασχόλησης κ. Πετραλιά μέσα στο αξιακό πλαίσιο της κυβέρνησης, της προστασίας της ανθρώπινης ελευθερίας ως ύψιστου αγαθού αλλά και της βοήθειας στους μη οικονομικά ισχυρούς, συμφωνήσαμε την κατάργηση του αξιόποινου στα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι 5.000 ευρώ από 2.000 ευρώ, αύξηση της τάξης του 150%. Αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο των ρυθμίσεων για τους οικονομικά ασθενείς".

naftemporiki.gr

Read more...

Ατάραχο το μωρό από την... πτώση

Κι όμως χωρούν τρυφερότητα και αισθήματα ασφάλειας και ισορροπίας σ' ένα ναό του χρήματος. Η εικονιζόμενη χρηματίστρια στη Φραγκφούρτη ρίχνει ένα βλέμμα στις τιμές των μετοχών, ενώ κάνει baby-sitting. Ο δείκτης διολισθαίνει, αλλά ένα μωρό δεν μπορεί να περιμένει τις αγορές για να πιει το γάλα του.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Read more...
Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP