Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Έκτακτα Δελτία καιρου σε ισχύ "

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ


ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ (19-2-09) ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (20-2-09) ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Read more...

Σήμα κινδύνου εξέπεμψε πριν από λίγη ώρα το αλιευτικό “Ψαροπούλα”…

βρίσκεται νότια της Κέρκυρας και βόρεια των Παξών, στην περιοχή Μούρτος. Στο σκάφος επιβαίνουν τέσσερα άτομα, που ανέφεραν εισροή υδάτων. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και επικρατεί κακοκαιρία. Σε βοήθεια του αλιευτικού σπεύδει ήδη το πλοίο Superfast 11. Στην περιοχή πλέει και το αλιευτικό “Άγιος Νικόλας” το οποίο έχει ήδη προσεγγίσει το σκάφος που κινδυνεύει να βυθιστεί. Και οι τέσσερις ψαράδες είναι καλά στην υγεία τους και επιχειρούν την απάντληση των υδάτων από το σκάφος τους.

Σώοι βγήκαν στο Μούρτο και οι τέσσερις ψαράδες.



http://atsarantos.blogspot.com/2009/02/blog-post_9057.html

Read more...

Ο καρνάβαλος μας τελείωσε

Την αδυναμία του να συμμετάσχει στο φετινό καρναβάλι δηλώνει ο Οργανισμός Κερκυραϊκών Εκδηλώσεων λόγω της μη έγκαιρης προετοιμασίας από πλευράς Δήμου, αλλά και της μη χρηματοδότησης του από το Δήμο και το Υπουργείο Πολιτισμού. Μιλώντας στην ΕΡΑ Κέρκυρας ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ο.Κ.Ε. Σπύρος Μητσιάλης επεσήμανε ότι ο Οργανισμός είχε απευθυνθεί από τον Ιούνιο στο Δήμαρχο, ζητώντας του να ενισχύσει το Κερκυραϊκό καρναβάλι χωρίς ανταπόκριση, ενώ όπως είπε τα άρματα του ΟΚΕ σαπίζουν στο ΧΥΤΑ. Ο Οργανισμός έχει παραχωρήσει τον εορταστικό διάκοσμο της πόλης στο Δήμο Κερκυραίων, ενώ θα δοθούν και οι στολές του Οργανισμού σε οργανωμένα γκρούπ καρναβαλιστών.


Read more...

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα αποφασίσει για τα ευρύματα στη λαϊκή

Την ελπίδα ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα δεχθεί την πρόταση του Δήμου Κερκυραίων να καλυφθούν προσωρινά τα ευρημάτων στην είσοδο της Λαϊκής Αγοράς ώστε να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα το έργο, εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γ. Μάμαλος. Όπως τόνισε, η πρόταση της τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων να αναδειχθούν τα ευρήματα με δαπάνες του ίδιου του Δήμου, δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα στο έργο ενώ ο Δήμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη δαπάνη που απαιτείται για την ανάδειξη των ευρημάτων. Σύμφωνα με τον κ. Μάμαλο το ΚΑΣ θα εξετάσει το θέμα αυτό σε συνεδρίαση του την ερχόμενη Τρίτη.



Read more...

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ κατά του Διευθυντή Περιφερειακής Εκπαίδευσης

Καταδικάζουμε με έντονο τρόπο και κατηγορηματικά, τον Διευθυντή Περιφερειακής Εκπαίδευσης κ. Ανθη, για τις αναχρονιστικές αντιλήψεις που δημόσια εξέφρασε, αλλά και τα μέτρα που έλαβε, σχετικά με το κρούσμα μηνιγγίτιδας που παρατηρήθηκε σε μαθητή.
Τρομοκρατεί την κοινωνία και ιδιαίτερα το πιο ευαίσθητο κομμάτι της, την μαθητική κοινότητα (μαθητές, γονείς και κηδεμόνες, δασκάλους).
Χωρίς να ενημερωθεί από τους καθ’ ύλην αρμόδιους (Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, Ιατρικό Σύλλογο, Τμήμα Υγιεινής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης) για τα μέτρα προφύλαξης που η ιατρική προτείνει σε αυτές τις περιπτώσεις, κλείνει σχολεία, ψεκάζει, απολυμαίνει μέχρι και οικείες!
Τρομοκρατεί με αναχρονιστικές και σκοταδιστικές ιατρικές του αντιλήψεις.
Καλούμε τον Υπουργό Υγείας και τον Υπουργό Παιδείας να τον ελέγξει πειθαρχικά και διοικητικά, για τις ενέργειες και αποφάσεις του.

Read more...
Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP