Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Με δυό συγκεντρώσεις και στην Κέρκυρα αύριο η 24ωρη απεργία

Γενική απεργία έχουν εξαγγείλει για αύριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Στην κινητοποίηση καλούνται να λάβουν μέρος οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, στο Δημόσιο, στις ΔΕΚΟ και στις τράπεζες.
Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα πάρουν μέρος στην κινητοποίηση με στάση εργασίας από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 4.00 το απόγευμα, λόγω της οποίας οι Ολυμπιακές Αερογραμμές προχωρούν σε αναπροσαρμογή του πτητικού τους προγράμματος. Σε αλλαγές αλλά και ματαιώσεις πτήσεων προχωρά και η Aegean Airlines.
Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν και όλα τα επιβατηγά πλοία λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), ενώ στην κινητοποίηση μετέχουν και τα μέλη του τοπικού σωματείου της Κέρκυρας «Ο Αγιος Σπυρίδων».
Στην Κέρκυρα
Θα πραγματοποιηθούν αύριο το πρωί δυο συγκεντρώσεις, η μια στο Εργατικό Κέντρο και η δεύτερη στην πλατεία Σαρόκου. Συγκεκριμένα: στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου και της ΑΔΕΔΥ, ενώ την ίδια ώρα, στην πλατεία Σαρόκου, έχει προγραμματίσει συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ.
Συμμετοχή στην αυριανή απεργία έχουν δηλώσει τα σωματεία των εργαζομένων στα πορθμεία (όπως ήδη είπαμε), δάσκαλοι και καθηγητές


ΕΡΤ

Read more...
Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP