Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Δολοφονία Έλληνα οδηγού στην Ανκόνα

Έλληνας οδηγός φορτηγού, μαχαιρώθηκε θανάσιμα από συνάδελφό του, επίσης Έλληνα, στο λιμάνι της Ανκόνα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ansa.

Οι δυο οδηγοί, είχαν μόλις αποβιβασθεί από το φέρρυ-μποτ «Ellenic Spirit», το οποίο εκτελεί την θαλάσσια διαδρομή Ανκόνα - Πάτρα. Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, το θύμα έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα. Όταν έφθασε η αστυνομία, βρήκε τον οδηγό νεκρό, στο έδαφος, με το μαχαίρι στην πλάτη.

Παραμένει άγνωστη η αιτία του βίαιου καυγά που κατέληξε σε φόνο, ενώ οι ιταλικές αρχές, μέχρι στιγμής, δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα ονόματα των δυο Ελλήνων οδηγών.

O δράστης, συνελήφθη.

kathimerini.gr



Read more...

Απέκλεισαν τις φυλακές της Κέρκυρας

Σε κινητοποίηση βρίσκεται από χθες η Αστυνομία της Κέρκυρας, μετά από πληροφορίες για ενδεχόμενο εξέγερσης ή απόπειρα απόδρασης από τις Φυλακές. Από το απόγευμα χθες, έχει αποκλείσει για λόγους ασφαλείας την πρόσβαση για τα οχήματα στο δρόμο προς τις Φυλακές, ωστόσο, το 3ο και 4ο Γυμνάσιο που γειτνιάζει με το σωφρονιστικό κατάστημα λειτούργησε σήμερα κανονικά. Χθες το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε μικροεπεισόδιο από συγκεκριμένους κρατούμενους εντός των φυλακών, ενώ σήμερα η κατάσταση παραμένει ήρεμη.


ΕΡΤ



Read more...

Εβδομάδα βιώσιμης ανάπτυξης

Read more...
Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP