Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

39η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ

Στην 39η μέρα της Απεργίας πείνας βρίσκεται από σήμερα 23-3-2009 ο Απεργός Πείνας μικρομεσαίος επιχειρηματίας Θεόδωρος Τενέζος, εξω από το κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού ,Πατησίων 70.

Η Ανοικτή επιστολή του Θεόδωρου Τενέζου στον Πρωθυπουργό, με κοινοποίηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς έγινε γνωστή στο πανελλήνιο ,μέσα από όλα τα μεγάλα και τα εκατοντάδες blogs.


Τίποτε πλέον δεν κρύβεται.


Παρά ταύτα σοβαρά ερωτηματικά γεννά η συνεχιζόμενη απόλυτη σιωπή των Ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης, τά οποία δεν βρήκαν ούτε λέξη να πούν ακόμα και για την επιστολή του Απεργού Πείνας προς τον Πρωθυπουργό, ένα έγγραφο δημοσίου ενδιαφέροντος,λόγω της ιδιότητας του παραλήπτη και του σοβαρού περιεχομένου του.


Μεγάλη η συμμετοχή πολιτών στο χθεσινό κάλεσμα συμπαράστασης προς τον Θεόδωρο Τενέζο.Από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά τη νύχτα, πλήθος ανθρώπων έφθανε στον χώρο της Απεργίας Πείνας, προκειμένου να σφίχει το χέρι και να συνομιλήσει με τον Θεόδωρο.

Εκατοντάδες τα μπλογκς που προβάλουν την Απεργία Πείνας.Τεράστια η ηλεκτρονική συμμετοχή των πολιτών από όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Θερμές ευχαριστίες του ΣΤΟΠ ΚΑΡΤΕΛ για την στήριξη της Απεργίας.


ΣΤΟΠ ΚΑΡΤΕΛ


Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP