Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Νέα απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού των Παλαιοκώστα και Ριζάϊ

Την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ προκάλεσε η νέα κινηματογραφική απόδραση των κρατούμενων Βασίλη Παλαιοκώστα και Αλκέτ Ριζάι μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο το μεσημέρι της Κυριακής.
Υπενθυμίζεται ότι με παρόμοιο τρόπο είχαν δραπετεύσει και στις 4 Ιουνίου 2006 και μάλιστα τη περίοδο αυτή εκδικαζόταν η συγκεκριμένη υπόθεση και επρόκειτο να απολογηθούν αύριο.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει εως τώρα γνωστά οι δυο υπόδικοι βγήκαν στο προαύλιο χώρο των φυλακών και στη συνέχεια με ανεμόσκαλες ανέβηκαν στο ελικόπτερο που είχε προσεγγίσει το σημείο. Οι φύλακες που βρίσκονταν στις σκοπιές τους άνοιξαν πυρ εναντίον των δραπετών χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τους εμποδίσουν.
Το ελικόπτερο βρέθηκε σε ερημική περιοχή ανάμεσα στο Πολυδένδρι και το Καπανδρίτι με τον πιλότο δεμένο και φιμωμένο μέσα σε αυτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ελικόπτερο είχε ξεκινήσει από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό την Ιτέα. Αυτή την ώρα γίνεται καταμέτρηση των κρατουμένων καθώς ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν αποδράσει ακόμα δύο κρατούμενοι.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας με ελικόπτερα και οχήματα στην περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής για τον εντοπισμό των δραπετών.

tovima.gr


Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP