Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Για τον Κορφιάτη Μινίστρο

Από το blog Ελληνικό καφενείο μεταφέρουμε την παρακάτω ανάρτηση

ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΗ ΤΖΟΓΟΥΛΑ



Ρουβινάτσα(καταστροφή) η τζόγια (χαρά) για τον Κορφιάτη Μινίστρο (Υπουργό) της Δικαιοσύνης. Μας σπαβεντάρισε (φόβισε) όταν βγήκε μπονόρα μπονόρα (νωρίς νωρίς) και έβγαλε όρντινο, πριν τους δικαστές, προσπαθώντας να μανιπουλάρει τη Δικαιοσύνη εις βάρος των παραπεμφθέντων για το δεύτερο εναέριο ξεπόρτισμα του Παλαιοκώστα, και να σουπουρτάρει (υποστηρίξει) τα νιτερέσα της κυβέρνησης βγάζοντας την λάδι.
Μα και χίλια τόρτσα (κεριά) στον Άγιο να άναβε για χάρη της, είναι τόσα πολλά τα αμαρτήματα της, που κανένας Άγιος δεν την κάμνει καλά φιναλμέντε (τελικά).
Γι΄ αυτό και όλα πια της έρχονται απίκουπα (ανάποδα). Εσάπηκε. Ινσόμα (εν τέλει) αν και αρεβάρισε νέος στην κυβέρνηση, ως αβοκάτος (δικηγόρος) που δεν είναι νιοράντες (αδαής), όφειλε να κρατά αποστάσεις από τη Δικαιοσύνη και να μη θέλει να πηγαίνει αλαμπρατσάντε (αγκαζέ) μαζί της λες και πάει βόρτσα (βόλτα).
Είναι ένας από τους Πυλώνες του Δημοκρατικού Πολιτεύματος μας και αυτός είναι ο λόγος των διαμαρτυριών από την πλευρά των λειτουργών της δικαιοσύνης για την ακραία παρέμβαση του. Βουρλίστηκαν μαζί του.

Θεωρούμαι ότι ο Κορφιάτης υπουργός είναι σέστος (δίκαιος και ευπρεπής) και επομένως μακάρι να είναι αυτή η τζιριτζάντζολα που έκαμε η ούλτιμα (τελευταία) του. Θα είναι πεκάτο (κρίμα) να οδηγήσει τον εαυτό του σε πολιτικό φαλιμέντο για τα λάθη και τις παραλείψεις των προκατόχων του. Και ο ίδιος του δεν πρέπει να αισθάνεται πολύ γοδαμέντο (ευχαρίστηση) με την όλη εξέλιξη της υπόθεσης.

Τώρα που κατάλαβε ότι οι φυλακές είναι πασαμπρόντο (σουρωτήρι), ας κάνει εκείνος κάτι καλύτερο. Ας γκουαρντάρει ποια μέτρα θα πάρει. Όχι όμως ρεμονταδούρες (μπαλώματα). Αν δεν δύναται να το κάμνει, ας ρεμοβέρει (παραιτηθεί). Μπάστα με τη διεθνή ρεντικολέτσα (γελοιοποίηση) και το όρτσα λα πάντα (άνω κάτω) της χώρας μας. Ναίσκε, η Ελλάδα μας πρέπει να ξαναγίνει το τσαντσαμίνι (γιασεμί) της Μεσογείου.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Ελληνικό καφενείο

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP