Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Κέρκυρα: To νησί βουλιάζει και οι δήμαρχοι "σφάζονται" για τον Καλλικράτη (Ακούστε το ηχητικό)

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: Αναγνώστη

Αποφάσισα να σας στείλω αυτό το θέμα και σας παρακαλώ να δημοσιευθεί στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ για να πάρει ο κόσμος μια γεύση από τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στην Κέρκυρα. Δυστυχώς πίσω από όλα αυτά κρύβεται η σκληρή πραγματικότητα για την κατάντια που μαστίζει το νησί μας.

Την ίδια στιγμή που το νοσοκομείο του νησιού βρίσκεται σε αθλία κατάσταση και ακόμη και οι νεκροί χρειάζεται να μεταφέρονται για νεκροψία στα Γιάννενα...


Οι Δημάρχοι του νησιού «σκοτώνονται» για το μοναδικό πρόβλημα τους , να μοιράσουν τα φέουδα τους εν όψη του Καλλικράτη.

Χρόνια ολόκληρα χρειάστηκαν για να ολοκληρωθούν οι εργασίες για κείνο το ρημάδι το νέο νοσοκομείου της Κέρκυρας αλλά κατ’ουσίαν τίποτα δεν έχει αλλάξει, αφού δεν υπάρχει προσωπικό ούτε για το παλιό.

Η κ.Ξενογιαννακοπούλου θα επισκεφθεί την Κέρκυρα μετά το Πάσχα με σκοπό να προεδρεύσει σε σύσκεψη για το νοσοκομείο σε μια προσπάθεια επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης. Ακούγεται μάλιστα ότι η μεταφορά προσωπικού, ασθενών και εξοπλισμού από το παλιό νοσοκομείο στο καινούργιο θα γίνει μέσα σε 8 ώρες !!!

Άλλα προβλήματα όμως φαίνεται πως απασχολούν τους «σοφούς» άρχοντες τις τοπικής αυτοδιοίκησης της Κέρκυρας και αυτά έχουν να κάνουν με τον εφιάλτη τους , που λέγεται Καλλικράτης.

Οι καταχρεωμένοι Δήμοι του νησιού έτσι όπως τους κατάντησαν οι λαίμαργες καμόρες των Δημάρχων πρόκειται να συρρικνωθούν πιθανόν σε τρείς υπερχρεωμένους Δήμους και όλοι οι τοπικοί άρχοντες σκοτώνονται τώρα για το πώς θα οργανώσουν τις καμόρες τους για τις νέες λιγότερες «καρέκλες» εξουσίας.

Ακούστε τι λεέι ο Δήμαρχος Κερκυραίων Σωτήρης Μικάλεφ στο απόσπασμα ραδιοφωνική εκπομπής που σας αποστέλλω, ότι η επιφύλαξη του όσον αφορά τον αριθμό των Δήμων της Κέρκυρας έγκειται έτσι ώστε να διατηρήσει την καρέκλα του.

Σκοτώνονται , για να μην χάσουν τις αποζημιώσεις τους δηλαδή !!!

Στις δύσκολες αυτές εποχές που το νησί μαραζώνει μέρα με τη μέρα στόχος των Δημάρχων δεν είναι τα προβλήματα του νησιού αλλά το πως θα οργανώσουν νέες συμμαχίες και καμόρες.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση Δημάρχου που επιμένει σε χρηματοδότηση για …. πλανητάριο που θέλουν να δημιουργήσουν για να τσεπώσουν χοντρό χρήμα μαζί με τους εργολαβικά συμφέροντα που εξυπηρετούν.

Το καλύτερο βέβαια το λέει ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος που θα τον ακούσετε να λέει πως σκοπεύει να διαφημίσει το νέο νοσοκομείο στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού.

Δηλαδή κάτι σαν το... «Κέρκυρα διακοπές για το νοσοκομείο»

Ελάτε να σας περιθά---ψουμε στην Κέρκυρα…

Ακούστε το ηχητικό

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP