Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Παράταση στην απόφαση για τον επικεφαλής

Παρατείνονται για ένα ακόμη 24ωρο οι διαβουλεύσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το πρόσωπο που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της παράταξης στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχεια της χθεσινοβραδινής, δεν επετεύχθη και πάλι συμφωνία και παράλληλα συνεχίστηκε η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων σχετικά με πιθανές λύσεις, όπως π.χ. να ηγηθεί του ψηφοδελτίου ο κ. Αλαβάνος, να υπάρξει συλλογική ηγεσία ή ακόμη και κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Ο γραμματέας του Συνασπισμού Δημ. Βίτσας δήλωσε μετά τη συνεδρίαση ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ ενωμένα να δώσει τον εκλογικό αγώνα και αυτό θα γίνει.

Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Θεωνάς σε δήλωσή του τόνισε ότι κατά τη συζήτηση επαναλήφθηκε ομόφωνα η θέληση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει ενωμένος στις επόμενες εκλογές, ωστόσο, όπως είπε, τα προβλήματα δεν έχουν ακόμη λυθεί.

Από την πλευρά του, ο Μανόλης Γλέζος επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από σχήματα που το καθένα διατηρεί την αυτονομία των απόψεών του και δεν είναι εύκολο να υπάρξει συμφωνία και τόνισε την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να μείνει ενωμένος.

Αύριο συνεδριάζει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού (10:00, στο ξενοδοχείο «Athens Imperial» Πλ. Καραϊσκάκη), προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ για αύριο, αργά το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί νέα συνεδρίαση της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

naftemporiki.gr

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ....ΑΛΕΞΗ/ΑΛΕΚΟ

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP