Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Από αύριο σε ισχύ τα κυκλοφοριακά μέτρα

Σε ισχύ τίθενται αύριο στην πόλη της Κέρκυρας τα έκτακτα κυκλοφορικά μέτρα που έχουν αποφασίσει οι συναρμόδιοι φορείς για τη διαχείριση της κυκλοφορίας τις ημέρες του Πάσχα
Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση, το ιστορικό κέντρο θα είναι κλειστό από τις 3.00 μετά το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι τις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 7.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα.
Παραλλήλως, θα λειτουργήσουν περιφερειακοί χώροι στάθμευσης στις εισόδους της πόλης.
Επί ποδός βρίσκεται αυτές τις ημέρες και το σύνολο της δύναμης της Αστυνομίας, προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση κατοίκων και επισκεπτών και να ανακουφίσουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα που αναπόφευκτα δημιουργούνται αυτές τις ημέρες.
Επιπλέον, με ανακοίνωσή της, η Αστυνομική Διεύθυνση επισημαίνει ότι εν όψει των εορτών του Πάσχα λαμβάνονται αυξημένα μέτρα για την αντιμετώπιση της παράνομη χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο καταστολής. Σύμφωνα με την αστυνομία η κατοχή και χρήση βεγγαλικών είναι παράνομη και διώκεται ποινικά.

ΕΡΤ

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP