Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ένας αστυφύλακας

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που δέχθηκαν δολοφονική επίθεση κατά τη διάρκεια ελέγχου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην οδό Σκιάθου 147 στην Κυψέλη.


Σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο 30χρονος αστυφύλακας που πυροβολήθηκε στον αυχένα. Ο αστυνομικός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον Ερυθρό Σταυρό κατά την οποία του αφαιρέθηκε η βολίδα. Ο έτερος αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι κάτω από το κράνος, χωρίς ευτυχώς το τραύμα να είναι σοβαρό και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Μια γυναίκα που παρενέβη κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τους αστυνομικούς στην οδό Σκιάθου με αποτέλεσμα αυτοί να αιφνιδιαστούν και να δεχθούν τα πυρά των αγνώστων, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται, όπως επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Π. Στάθης.


Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, πρόκειται για δράστες του κοινού ποινικού δικαίου, χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί τελείως το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης (ενέδρας).


Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει άγριο ανθρωποκυνηγητό αλλά οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής. Σε επιφυλακή έχει τεθεί όλη η δύναμη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και ανακαλούνται οι άδειες των αστυνομικών, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες της εν ψυχρώ επίθεσης.


naftemporiki.gr

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP