Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Αγρίνιο

Ο κ. Καραμανλής θα επισκεφθεί το υπό κατασκευή νέο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Όνειρο ζωής για τους κατοίκους της δυτικής Ελλάδας και της Ηπείρου, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής την κατασκευή της Ιόνιας οδού. Ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε την παράκαμψη του Αγρινίου στη θέση Ρίγανη, χαρακτήρισε το έργο ως έργο μακράς πνοής και μεγαλεπίβολο, που θα δώσει ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.


Ο κ. Καραμανλής χαρακτήρισε το έργο ως πολύπαθο, διότι «ξεκίνησε το 1997 αλλά είχε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις», επισήμανε ότι «από το 2005 προχωράμε με ταχείς ρυθμούς στην κατασκευή του συνολικού έργου», και ανακοίνωσε ότι η προοπτική είναι να παραδοθεί το καλοκαίρι του 2009.


Το έργο της Ιόνιας οδού θα είναι ένας νέος κλειστός αυτοκινητόδρομος ευρωπαϊκών προδιαγραφών δήλωσε ο κ. Καραμανλής. Ακολούθως, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής μετέβη στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου να απευθυνθεί σε εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων.


kathimerini.gr

Βεβαίως κύριε Καραμανλή ανάπτυξη ΠΑΛΙ για την δυτική Ελλάδα και Ήπειρο με την κατ’ όνομα Ιόνια Οδό ….γιατί ο Κερκυραίος πρέπει να φτάσει στα Γιάννενα για να την χρησιμοποίηση …αλλά θα μου πείτε έτσι και αλλιώς πάει για το νοσοκομείο …σωστά….



Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP