Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Θερινή ώρα


Απόψε αλλάζει η ώρα.

Στις 03.00 το πρωί της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή στις 04.00.

Read more...

Αγριος ξυλοδαρμός 58χρονης στις Σέρρες για 15 ευρώ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών μία 58χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άγνωστο δράστη που επιχείρησε να τη ληστέψει.

Ο δράστης, αφού έδεσε και φίμωσε το θύμα του, το εγκατέλειψε, αποχωρώντας με το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ.

Αιφνιδιάζοντας την άτυχη γυναίκα, ο δράστης εισέβαλλε νωρίς το πρωί στο σπίτι της, στο Δαφνούδι της Νέας Ζίχνης Σερρών. Ακολούθησε ο άγριος ξυλοδαρμός της, ενώ ο ληστής δεν δίστασε να τη δέσει και να τη φιμώσει.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε αργότερα αιμόφυρτη από φίλη της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε η κρίσιμη κατάσταση της υγείας της.

Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 15 ευρώ, καθώς επίσης την αστυνομική ταυτότητα και τραπεζικά βιβλιάρια της παθούσας.

tovima.gr

Read more...

Κ. Καραμανλής από τη Ζάκυνθο: «Δεν φεύγω, αυτά είναι άγχη άλλων»

Αποφασισμένος να παραμείνει για πολύ ακόμη στην ηγεσία της ΝΔ δήλωσε χθες από τη Ζάκυνθο ο Πρωθυπουργός, επιχειρώντας ταυτόχρονα, μιλώντας με προσωπικούς τόνους, να εξουδετερώσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τις διαρροές περί κόπωσής του και τις φήμες για αποχώρησή του σε περίπτωση εκλογικής ήττας.


«Εγνοια μου δεν είναι η καρέκλα και τα αξιώματα,

και είμαι αποφασισμένος να λέω όλη την αλήθεια χωρίς να με απασχολεί η πρόσκαιρη δημοσιότητα» τόνισε χθες ο κ. Καραμανλής ολοκληρώνοντας την περιοδεία του με ομιλία στο Μουσικό Γυμνάσιο της Ζακύνθου. «Δεν πρόκειται να χαϊδεύω αφτιά για να γίνομαι πρόσκαιρα αρεστός» είπε.


«Μου κάνατε την τιμή να με εκλέξετε δύο φορές πρωθυπουργό,


και την τιμή αυτή θα συνεχίσω να την ανταποδίδω με όλες μου τις δυνάμεις. Παλεύω και θα συνεχίσω να παλεύω ασταμάτητα για να βγει η χώρα από την κρίση. Πρώτη και τελευταία έγνοια μου, είναι να υπηρετώ το συλλογικό συμφέρον. Παίρνω και θα συνεχίσω να παίρνω όλες τις αποφάσεις που χρειάζονται» υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός και απαντώντας στα σενάρια διαδοχολογίας σημείωσε:


«Ηξερα από την αρχή πως ο δρόμος θα είναι ανηφορικός και δύσκολος.


Αλλά είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω, χωρίς να ασχολούμαι με διαδόσεις. Αυτά είναι έγνοιες και άγχη άλλων. Δεν ασχολούμαι με πυροτεχνήματα, σενάρια και παρερμηνείες ανευθυνότητας. Παραμένω προσηλωμένος στην πολιτική και δεν θα διολισθήσω στην παραπολιτική. Θα συνεχίσω να υπηρετώ υπεύθυνα τον τόπο».


Για πρώτη φορά εξάλλου, σε περιοδεία του σε πόλη της περιφέρειας, ο Πρωθυπουργός περπάτησε στη Ζάκυνθο και ήλθε σε επαφή με τους πολίτες, διαβεβαιώνοντάς τους, σε στιχομυθίες που είχε μαζί τους, ότι θα παραμείνει στις επάλξεις και θα διασφαλίσει και τρίτη εκλογική νίκη για το κυβερνών κόμμα.

tovima.gr



Read more...

Χιλιάδες διαδηλωτές στο Λονδίνο ενόψει της G20

Από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν, σήμερα, στο Λονδίνο σε μία μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας ενόψει της συνόδου κορυφής της G20 την άλλη εβδομάδα στην βρετανική πρωτεύουσα.

Παρά τον ψυχρό και βροχερό καιρό οι διαδηλωτές έκαναν πορεία φωνάζοντας «Πρώτα ο λαός» ενώ κρατούσαν πανό που έγραφαν «Εργασία, Δικαιοσύνη και Κλίμα».


Πάνω από 150 εργατικά συνδικάτα, ειρηνιστικές οργανώσεις και οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος λαμβάνουν μέρος στην διαμαρτυρία στο Χάιντ Παρκ. Σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιαρντ οι συμμετέχοντες είναι μεταξύ 12.000 και 15.000,δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας.


Κανένας εκπρόσωπος των οργανωτών δεν βρέθηκε για να δώσει άλλο απολογισμό μέχρι στιγμής. Η σημερινή διαδήλωση είναι η πρώτη μίας σειράς που αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 1 και 2 Απριλίου που θα διεξαχθεί η σύνοδος κορυφής.


Οι οργανωτές τόνισαν ότι οι εκδηλώσεις θα είναι ειρηνικές. Ο Μπρένταν Μπάρμπερ της βρετανικής συνομοσπονδίας TUC δήλωσε ότι «εάν υπάρξουν άλλες ομάδες που θέλουν να προκαλέσουν προβλήματα δεν θέλει να τις δει κοντά στις δικές τους εκδηλώσεις».


kathimerini.gr


Read more...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΩ 29-3-09

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ "ΑΡΓΩ"
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΣΑΤΙΡΙΚΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

www.argo-mme.gr

Read more...
Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP