Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

«Ω γλυκύ μου Έαρ...»

Read more...

"Μουδιασμένη" η κίνηση στην τοπική αγορά

ΑΠΟ ΤΟ BLOG Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μουδιασμένη”,έως σήμερα τουλάχιστον η τοπική αγορά, αφού τα “σημάδια” της οικονομικής ύφεσης, έχουν “αποτυπωθεί”, στην τσέπη των καταναλωτών.
Αύριο, αναμένεται να “ζωηρέψει” κάπως η αγορά, καθώς το κοινό θα σπεύσει για τις τελευταίες αγορές για το πασχαλινό τραπέζι.

Γύρω στα 9,80-10,50 ευρώ το κιλό διαμορφώθηκε η τιμή του παραδοσιακού οβελία σε κεντρικά κρεοπωλεία.

Εντατικοί οι έλεγχοι

Εντείνονται οι έλεγχοι στην αγορά από την κτηνιατρική υπηρεσία και τα μικτά κλιμάκια της νομαρχίας.

Όπως δήλωσε ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Κώστας Γρηγορόπουλος, δεν έχουν διαπιστωθεί σοβαρές παραβάσεις, ενώ έκανε έκκληση προς τους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά την ποιότητα και τις τιμές.


Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Read more...

Απίστευτη ταλαιπωρία στην Ηγουμενίτσα για να ερθουν Κέρκυρα

ΑΠΟ

Βραχονησίδα.com


Μεγάλη ταλαιπωρία τραβάνε από χθες όσοι Ελληνες και οχι μόνο επέλεξαν την Κέρκυρα για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα αφου φθάνοντας στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 5 με 6 ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ για να μπούν σε πλοία της γραμμής + 2 ΩΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ πρός ΚΕΡΚΥΡΑ ήτοι απο απο ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ η ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και να αναχωρήσουν Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ.

Αυτο λέγεται συντονισμός στις πορθμιακές γραμμές αναπτυξη της γραμμής Κέρκυρας - Ηγουμενίτσας με τα συμφέροντα να διατηρουν πορθμιακή γραμμη στα 19 μίλια και οχι σε κοντινότερες αποστάσεις.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΞΚΥΡΑ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ,ΜΙΚΑΛΕΦ και λοιπών……



Βραχονησίδα.com

Read more...

Με το κυβερνητικό αεροσκάφος Εμπραέρ το Άγιο Φως στην Αθήνα

Mε το κυβερνητικό αεροσκάφος Εμπραέρ και όχι με ειδικά ναυλωμένη πτήση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, όπως γινόταν κάθε χρόνο, θα μεταφερθεί φέτος στην Αθήνα, από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα, το Άγιο Φως και στη συνέχεια θα προωθηθεί σχεδόν σε όλες τις Μητροπόλεις της χώρας, με τη βοήθεια της Ολυμπιακής.

Στο αεροσκάφος, που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί και θα επιστρέψει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 18:30, θα επιβαίνουν ο υφυπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Κασσίμης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου, Αρχιμανδρίτης Δαμιανός, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, Μητροπολίτης Μαντινείας Αλέξανδρος, και εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Η τελετή Αφής θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο, παρουσία εκπροσώπων όλων των ορθοδόξων εκκλησιών.

Κατά την άφιξή του Αγίου Φωτός, θα πραγματοποιηθεί τελετή υποδοχής και θα αποδοθούν τιμές Αρχηγού κράτους. Στη συνέχεια, το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στις Ιερές Μητροπόλεις της χώρας με 17 προγραμματισμένες πτήσεις της Ολυμπιακής, η οποία έχει τροποποιήσει σχετικά το πρόγραμμα πτήσεως, ενώ με την πτήση για την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου θα μεταφερθεί στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας.

Επιπλέον, το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στη Λάρισα με στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος και στα νησιά Κέα, Σύρο, Πάτμο, Λειψούς και Λέρο με στρατιωτικό ελικόπτερο.

kathimerini.gr


Read more...

Τρισέ: Το 2010 θα αρχίσει η ανάκαμψη

Την εκτίμηση πως η φετινή χρονιά είναι δύσκολη για την παγκόσμια οικονομία καθώς και ότι η ανάκαμψη θα αρχίσει το 2010 επανέλαβε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Ζαν Κλοντ Τρισέ σε ομιλία του στο Τόκιο.

Πρόσθεσε ακόμη η ΕΚΤ θα λάβει τον επόμενο μήνα τις αποφάσεις της σχετικά με τα μη συμβατικά εργαλεία που θα χρησιμοποιήσει για την ενίσχυση της οικονομίας.

Στο 2010 τοποθέτησε την ανάκαμψη και ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν, σε ομιλία του στην Ουάσινγκτον.


naftemporiki.gr

Read more...
Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP