Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Εκτελεστής διαιτητής τίναξε τον αγώνα Κέρκυρας -Γιάννενα εφερε συμπλοκές και το ξυλο της αρκούδας

ΑΠΟ ΤΟ SITE vraxonisida.gr
Ένας επαγγελματίας εκτελεστής ο κ.Λαμπρόπουλος του Συνδέσμου Ηλείας όταν είδε ότι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχανε στο 94″ 2-1 από την Κέρκυρα εκτέλεσε την Κέρκυρα.


Στο 95 ενα λεπτό μετά τα τέσσερα των καθυστερήσεων έδωσε ενα αμφισβητούμενο φάουλ στη γωνία της μεγάλης περιοχής φέρνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στη περιοχή της Κέρκυρας Στο φάουλ η μπάλα αποκρούσθηκε στρώθηκε σε παίκτη του Πας ο οποίος σούταρε η μπάλα βγήκε έξω απο το τέρμα του Αποστολίδη και αυτός έδειξε “πέναλτι” γιατί έτσι έπρεπε να κάνει να φέρει Χ το παιγνίδι.Προκλητικός ενω ειχε τελειώσει ο χρόνος τίναξε το παιχνίδι και εξασφάλισε την άνοδο άλλων ομάδων σε βάρος της Κέρκυρας.

Οι "φίλαθλοι" των Ιωαννίνων από την αρχή του αγώνα ήταν επιθετικοί σε μια μικρή ομάδα που χώριζε τους φιλάθλους στη μικρή κερκίδα.Δημιουργούσαν κλίμα έντασης και ήταν αυτοί που ευθύνη τους έσπασαν τα προστατευτικά κάγκελα και μπούκαραν μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τον καταλογισμό του πέναλτι.Ακόμη και όταν εκτελέστηκε ήταν εντός του αγωνιστικού χώρου.Η μικρή αστυνομική δύναμη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους φιλάθλους των Ιωαννίνων (βλέπεται και στις φωτογραφίες) οι οποίοι μπούκαραν μέχρι τον πάγκο της Κέρκυρας και έπεφτε το ξύλο της αρκούδας.Με ότι είχαν στα χεριά τους από τα κιγκλιδώματα αυτοσχέδιους σιδερολοστους πλάκωσαν οποίον έβρισκαν.

Οι φίλαθλοι της Κέρκυρας προκλήθηκαν από τους Γιαννιώτες και ο θυμός δεν ήθελε πολύ να ξεσπάσει και κάποιοι άνοιξαν τη σιδερόπορτα της μεγάλης κερκίδας και μπήκαν και αυτοί στον αγωνιστικό χώρο οπού επακολούθησαν άγριες συμπλοκές και κατά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα που είχαν μείνει σ αυτόν.

Δυστυχώς κάποιοι κανονίζουν τα αποτελέσματα και αυτα που εγιναν ειναι συνέπεια του βρώμικου κυκλώματος που ειχε αποφασίσει να ανέβουν Γιάννινα, Ατρόμητος και Καβάλα σε βάρος αλλων ομάδων και της Κέρκυρας.

Κύριοι της Διοίκησης της ΠΑΕ Κέρκυρα πάρτε την ομάδα απο το πρωτάθλημα η σημερινή δολοφονία ηταν προγραμματισμένη.Αφιερώνουμε φωτό απο τις συμπλοκές.Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς δυο υπάρχουν στο φωτογραφικό υλικό ενα κατα την αποχώρηση των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα παρουσία αστυνομικών δυνάμεων οι Γιαννιώτες εσπαγαν αυτοκίνητα και τζάμια σπιτιών στη Γαρίτσα


Περισσότερες φωτογραφίες στο site vraxonisida.gr

Στη δεύτερη φωτογραφία οι κουκουλοφόροι "φίλαθλοι" τους Πας Γιάννενα.

Ειναι οι οργανομενοι συνδεσμοι που θα εκλεινε η Κυβερνηση . Το ελληνικο ποδοσφαιρο εχει πεθανει προ πολλου απλος ακομα δεν βρωμησε για τα καλα .

Read more...

Η αδιευκρίνιστη ψήφος στα Ιόνια Νησιά

Η αδιευκρίνιστη ψήφος στα Ιόνια Νησιά από το blog ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΑ


ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΑ

Read more...

''Δυστυχώς είμαστε ξέφραγο αμπέλι τα τελευταία 25 χρόνια''

Ακατάσχετη οικονομική αιμορραγία στο ΕΣΥ έχει προκαλέσει η λεηλασία μακράς διαρκείας που δέχονται τα δημόσια νοσοκομεία από κυκλώματα υπερτιμολόγησης υλικών, τα οποία εκμεταλλευόμενα την αδιαφορία της πολιτικής ηγεσίας και των εποπτικών μηχανισμών "ροκάνιζαν" επί χρόνια το δημόσιο χρήμα. Αποτέλεσμα, οι δαπάνες για ιατροφαρμακευτικά προϊόντα (φάρμακα, μηχανήματα, εφόδια) να εκτοξευτούν σε 3,4 δισεκατομμύρια ευρώ το 2007 από 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ το 2001.

Σε έρευνα, που είχε ολοκληρωθεί ήδη από τα τέλη του 2006 και παραδόθηκε σε δύο ηγεσίες του υπουργείου Υγείας (Νικήτα Κακλαμάνη και Δημ. Αβραμόπουλο) και σε υπουργό Ανάπτυξης (Δ. Σιούφας), διαπιστωνόταν ότι προμηθευτές νοσοκομείων υιοθετούσαν έναν πολύπλοκο δρόμο υπερτιμολόγησης "κόβοντας" τιμολόγια σε κυπριακές υπεράκτιες εταιρείες και στη συνέχεια εμφανίζονταν οι εταιρείες αυτές να πωλούν τα ίδια ακριβώς ιατρικά υλικά, στις ίδιες ακριβώς ποσότητες, στις ελληνικές εταιρείες απ' όπου τα προμηθεύονταν τα νοσοκομεία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των ελεγκτών του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας, τα ίδια είδη που πωλούνται σε νοσοκομεία της Κύπρου, κοστίζουν από 4 - 6 φορές ακριβότερα στην Ελλάδα.


Η ίδια πρακτική συνεχίστηκε και μετά την κατάργηση του καθεστώτος των υπεράκτιων εταιριών, με την ίδρυση από τους προμηθευτές "θυγατρικών" ή και "μητρικών" εταιριών στην Κύπρο προκειμένου να συνεχίσουν τη "λογιστική αποτύπωση" αυτού του τρόπου προμηθειών στα δημόσια νοσοκομεία.

Σύμφωνα με σχετικό πόρισμα των Ελεγκτών Υγείας, η κατάσταση αυτή προκλήθηκε από έλλειψη συνεργασίας μεταξύ νοσοκομείων και υπηρεσιών, ανυπαρξία έρευνας αγοράς, ενώ πιθανολογείται και σχέση διαπλοκής μεταξύ γιατρών και προμηθευτών.

Τα συμπεράσματα των ελέγχων αυτών του 2005 και 2006 κοινοποιήθηκαν στην εισαγγελέα Αθηνών κ. Μαρία Γκανέ.

''Δυστυχώς είμαστε ξέφραγο αμπέλι τα τελευταία 25 χρόνια'' δηλώνει στην "Καθημερινή της Κυριακής" ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Ανδρέας Καραμπίνης.

skai.gr

Read more...
Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP