Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Κρατούσε σπίτι το νεκρό πατέρα του για να εισπράττει τη σύνταξή του

Η σερβική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος κρατούσε στο σπίτι τον νεκρό πατέρα του για να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή του, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στο Βελιγράδι. Ο 70χρονος πέθανε πριν από περίπου 18 μήνες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Στο μεταξύ, ο γιος του εισέπραττε τη σύνταξή του και μόνο όταν αξιωματούχοι της τράπεζας τελικά ζήτησαν να δουν το συνταξιούχο δήλωσε εξαφάνιση.

Η αστυνομία στην πόλη Μπορ, 200 χιλιόμετρα ανατολικά από το Βελιγράδι, υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει όταν έγινε προφανές ότι κανένας δεν είχε δει τον πατέρα για ενάμιση χρόνο και πλέον.

Όταν η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο διαμέρισμα πατέρα και γιου, βρήκε το πτώμα του 70χρονου σε προχωρημένη σήψη, στο κρεβάτι, κάτω από ένα ανοιχτό παράθυρο, το οποίο, ωστόσο, δεν ήταν αρκετό για να απομακρύνει τη δυσωδία, αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Στο πτώμα του 70χρονου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο άνδρας πέθανε από φυσικά αίτια ή αν δολοφονήθηκε.

kathimerini.gr Read more...

Αναζητείτε laptop

Την περασμένη Δευτέρα 6/4/2009, μεταξύ 6:30 και 10:00 μμ, μια κοπέλα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της (ένα ασημί Hyundai Atos Prime), στην περιοχή του Γκαζίου, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 52, στον παράδρομο παράλληλα στις γραμμές του τρένου... Δυστυχώς κάποιοι διέρρηξαν το αυτοκίνητό της και έκλεψαν από αυτό το βαλιτσάκι μέσα στο οποίο είχε το laptop της... Στο laptop είχε αποθηκευμένα, αποτελέσματα και μετρήσεις του μεταπτυχιακού της, τα οποία προορίζονταν για δημοσιεύσεις, και που δυστυχώς δεν τα έχει αλλού... Επίσης στο βαλιτσάκι είχε χειρόγραφες σημειώσεις και αποτελέσματα, που αφορούσαν 1,5 χρόνο δουλειάς που είχε κάνει στο διδακτορικό της... Όπως καταλαβαίνετε η κοπέλα βρίσκεται σε δεινή θέση, ενώ είναι άμεσα ορατό το ενδεχόμενο να της επιβληθούν κυρώσεις από τη σχολή της, ακόμα και να τερματιστεί το διδακτορικό της...

Επειδή είναι συνήθης πρακτική να παίρνουν αυτό που έχει αξία και τα υπόλοιπα να τα πετούν σε παρτέρια, πλατείες κτλ, παραλείτε όποιος μένει πέριξ της περιοχής αυτής και βρει οτιδήποτε πεταμένο να επικοινωνήσει μαζί μου... Επίσης αν κάποιος έχει πληροφορίες σχετικά με τη τύχη του laptop, είδε το περιστατικό την ώρα της κλοπής, ή αν κάποιου καταλήξει στα χέρια του αθέλητα να βοηθήσει. Η κοπέλα είναι διατιθειμένη να προσφέρει ακόμα και χρηματική αμοιβή. Το laptop ηταν μάρκας HP Pavillion DV 6828 και ήταν μέσα σε ένα βαλιτσάκι EASTPAK χρώματος μπλε παραλλαγής. Από το ίδιο αυτοκίνητο οι δράστες αφαίρεσαν και ένα άλλο laptop μιας συμφοιτήτριας της κοπέλας, μάρκας TOSHIBA σε μια μικρή κόκκινη βαλίτσα χειρός, η οποία βρίσκεται σε παρόμοια τραγική κατάσταση. Όπως καταλαβαίνετε η αξία των υπολογιστών δεν έχει καμμία σημασία... Αυτό που επείγει είναι να βρεθούν τα στοιχεία που βρίσκονταν σε ηλεκτρονική και χειρόγραφη μορφή στα laptop που εκλάπησαν...

Επειδή η κοπέλα περνάει το δικό της γολγοθά αυτές τις ημέρες, και τρέχει και δεν φτάνει, σας δίνω το email μου, ώστε να επικοινωνήσετε μαζί μου σε περίπτωση που μπορείτε να βοήθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail (minouka@gmail.com)

Read more...

Ομπάμα: Πρώτες αχτίδες ελπίδας στην οικονομία

Οι προσπάθειες για την ανάκαμψη της οικονομίας αρχίζουν να αποδίδουν, θα πρέπει όμως να γίνουν πολλά ακόμη για να αποκατασταθεί η ανάπτυξη, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.


«Οι καιροί εξακολουθούν να είναι δύσκολοι ... όμως για πρώτη φορά αρχίζουμε να βλέπουμε αχτίδες ελπίδας» σημείωσε χαρακτηριστικά και περιέγραψε λεπτομερώς τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνησή του με στόχο την έξοδο από την κρίση.


Ανέφερε επίσης πως το 2009 θα συνεχίσει να είναι μία δύσκολη χρονιά για τις ΗΠΑ, προειδοποιώντας για το ενδεχόμενο να χαθούν κι άλλες θέσεις εργασίας και να γίνουν επιπλέον κατασχέσεις κατοικιών.


naftemporiki.gr



Μπαααα τι αχτίδες μας λες ...εμείς βαρεία συννεφιά βλέπουμε


Read more...

69χρονος προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί μέσα στο Ι.Χ. του

ΑΠΟ ΤΟ BLOG Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, οδήγησαν ένα 69χρονο στην απόφαση να βάλει τέρμα στη ζωή και μάλιστα με τον πιο σκληρό τρόπο.
Το πρωί στην δημοτική πλαζ Αγ. Αικατερίνης στις Αλυκές αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί μέσα μέσα στο Ι.Χ. του, το οποίο είχε περιλούσει με εύφλεκτο υλικό (βενζίνη).
Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Αστ. Διεύθυνσης, έγινε αντιληπτός από διερχόμενους οι οποίοι τον βοήθησαν σβήνοντας την φωτιά από τα ρούχα του.
Παράλληλα ενημέρωσαν τηλεφωνικά την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία προσήλθε στο σημείο με τρία οχήματα και έσβησε τη φωτιά από το Ι.Χ.
Ο αυτόχειρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με εκτεταμένα εγκαύματα.
Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΓΝΚ ενδέχεται η μεταφορά του σε κέντρο εγκαυμάτων στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Read more...
Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP