Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Portal αξίας 1,775,000 euro με το ΦΠΑ

ΠΡΕΖΑ TV ©

Αλλά θα σβήσουν τα φώτα ...για να σώσουν τον πλανήτη

Read more...

Δύο νεκροί, ένας σοβαρά τραυματίας απο ανεμοστρόβιλο στην Ηλεία

ΑΠΟ ΤΟ BLOG "NewsBlog.gr "

Δύο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος στη Νεότερες πληροφορίες για τον ανεμοστρόβιλο στην Ηλεία Δύο νεκροί, ένας σοβαρά τραυματίαςΜανωλάδα Ηλείας, όπως μας ενημερώνει το www.agroschannel.com. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ανεμοστρόβιλος πέρασε μέσα από το χωριό, ενώ “σήκωσε” και αυτοκίνητα, σε ένα εκ των οποίων βρισκόταν οι σοβαρά τραυματισμένοι, αλλοδαποί εργάτες Βουλγαρικής υπηκοότητας που δούλευαν στην περιοχή. Ξήλωσε θερμοκήπια, έσπασε τζαμαρίες ο ανεμοστρόβιλος που πέρασε μέσα απο τη Μανωλάδα ενω η περιοχή της Βάρδας αυτή την ώρα δεν έχει ρεύμα .
Σύμφωνα με αναγνώστη του Agroschannel αυτή την στιγμή πέφτει δυνατό χαλάζι, καταστρέφοντας οτι άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος

NewsBlog.gr

Read more...

Εθνος χωρις ΣΗΜΑΙΑ


Εθνική εορτή σήμερα …ημέρα που γιορτάζει το Ελληνικό έθνος …γιορτάζει αλλά χωρίς ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ σημαίες στα μπαλκόνια ,στους δρόμους ,στις πλατείες .Μόνο τα παιδάκια κρατούν στα χεράκια τους την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία και καμαρώνουν ,όπως κάναμε και εμείς αρκετά χρόνια πριν .Σήμερα ο εθνικό μας σύμβολο είναι του πεταματού, είναι για κάψιμο ,έχει ξεθωριάσει . Έτσι μας το κατάντησε η ψευτο κουλτούρα μας …να μην βγάζουμε σημαίες στα μπαλκόνια για να μην μας χαρακτηρίσουν ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ,ΑΚΡΟΔΕΞΟΥΣ …εμάς τους δημοκράτες .Αφού δεν βάζουμε εμείς σημαία ,να μην την σηκώσουν και οι Αλβανοί ,μόνο τα παιδιά μας ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ …Που αύριο θα ακούσουν τον πατέρα τους να λέει ’’έλα μωρέ με την κολο-σημαία τους μας έχουν πάρει τα μυαλά οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ‘’ η το άλλο «σιγά μην βάλω σημαία στο μπαλκόνι να με περάσουν για ΦΑΣΙΣΤΑ »

Και το παιδάκι λέει ΦΑΣΙΣΜΟΣ = ΣΗΜΑΙΑ …ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ…. ΚΑΤΩ Η ΣΗΜΑΙΑ

Το καλοκαίρι να βάζουμε ξένες σημαίες Αγγλικές ,Γερμανικές Ιταλικές ,Αμερικανικές …όχι Ελληνικές μην μας πουν και ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ….Αλλά βεβαία ας βάλουμε τις ξένες ,να τιμήσουμε τις χώρες τους γιατί ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΦΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ …

Απλοποιώ τα πράγματα … τα γράφω με το μυαλό ενός μικρού παιδιού ….ας γράψω και ένα τραγουδάκι που μας έμαθαν μικρά …τότε που δεν ξέραμε ακόμα την λέξη ΦΑΣΙΣΤΑΣ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ αλλά καμαρώναμε να κρατάμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ



Πάντα κι όπου σ' αντικρίζω,
με λαχτάρα σταματώ
και περήφανα δακρύζω
ταπεινά σε χαιρετώ.



Δόξα αθάνατη στολίζει
κάθε θεία σου πτυχή
και μαζί σου φτερουγίζει
της Πατρίδας η ψυχή.



Όταν ξάφνου σε χαϊδεύει
τ' αγεράκι τ' αλαφρό,
μοιάζεις κύμα, που σαλεύει
με χιονόλευκο αφρό.



Κι ο σταυρός που λαμπυρίζει
στην ψηλή σου κορυφή
είν' ο φάρος που φωτίζει
μιαν ελπίδα μας κρυφή.



Σε θωρώ κι αναθαρρεύω
και τα χέρια μου χτυπώ,
σαν αγία σε λατρεύω,
σαν μητέρα σ' αγαπώ.

......................



Πω Πω ΦΑΣΙΣΤΑΣ θα είναι αυτός ......


Read more...

Eλλάς Ελλήνων "παπαγάλων"...

Βαθμολογία κάτω από τη βάση συγκέντρωσαν 4 στους 10 συμμετέχοντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Το 70% των 100.000 υποψηφίων μάλιστα, ήταν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, με το 10% να κατέχει και μεταπτυχιακό τίτλο...

Ενδεικτικό είναι ότι ούτε οι μισοί από τους διαγωνιζομένους δεν γνώριζαν ότι οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά τη διεύρυνση του 2007, είναι πλέον 27...



Ο Πρύτανης Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Ζέρβας έκανε λόγο στο ΣΚΑΪ για απογοητευτικά αποτελέσματα.


skai.gr


Να χαίρεστε τα πανεπιστήμια που τους έδωσαν τα πτυχία ....

Read more...

Κατασχέσεις για... ψίχουλα

Τη "δαμόκλειο σπάθη" της κατάσχεσης επισείει το Δημόσιο σε εκατοντάδες μικρο οφειλέτες, ακόμη και για ποσά της τάξεως των 360 ευρώ! Στο ίδιο μήκος κύματος, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και Οργανισμοί Κοινής Ωφέλειας.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΣΚΑΪ, οι κατασχέσεις που ανεγράφησαν το τελευταίο δίμηνο στα Υποθηκοφυλακεία αφορούν ποσά, από 360 έως 3.000 ευρώ.

Η εγγραφή κατάσχεσης καθιστά δυνατό τον πλειστηριασμό του ακινήτου και απαγορεύεται η πώλησή του.

Το όριο των 20.000 ευρώ, πάνω από το οποίο μπορεί να κινηθεί η διαδικασία κατάσχεσης δεν ισχύει για οφειλές στο Δημόσιο, στα Ασφαλιστικά Ταμεία και στους Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας.

Ισχύει για τις Τράπεζες και μόνον για καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες, αφού εξαιρούνται τα στεγαστικά δάνεια.



skai.gr



Αυτη είναι η νέα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ πολιτική τους κράτους ΑΡΠΑΞΤΕ -ΑΡΠΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ


Read more...

Ο Μπερλουσκόνι οδηγεί το νέο ταχύτατο τρένο Frecciarossa!!

ΑΠΟ ΤΟ BLOG "http://diaporon-bl.blogspot.com/ "

Ρώμη Μάρτιος 24 - Στην φωτό πάνω ο Ιταλός Πρωθ. Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο θάλαμο οδήγησης του υπερτρένου Frecciarossa (κόκκινο βέλος) την Τρίτη ημέρα έναρξης εκτέλεσης δρομολογίων του υψηλής ταχύτητας τρένου που ταξιδεύει από το Μιλάνο στη Ρώμη σε τρεις ώρες.!! Αργότερα δήλωσε ότι τα πάντα με την οδήγηση του τρένου είναι πολύ πιο εύκολα από ότι διέπουν τη χώρα μας!!.......by diaporon-bl/

http://diaporon-bl.blogspot.com/

Read more...

Ο Τύπος σήμερα

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ευφάνταστα σενάρια" τα περί αποχώρησης του πρωθυπουργού. Ο Κώστας Καραμανλής είναι και θα είναι παρών και σε συνεχή δράση".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Η Εκκλησία στηρίζει την πολιτεία στην οικονομική κρίση. Όπως διακήρυξε ο Αρχιεπίσκοπος στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό".

Η ΑΥΓΗ: "Ευέλικτη συμφωνία ΝΔ - ΠΑΣΟ. Συμφωνούν στην ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων... "υπό όρους"! Ιδιωτικοποιούν μαζί την Ολυμπιακή και συγκυβερνούν στην ΠΟΣΔΕΠ".

ΤΟ ΒΗΜΑ: "Άρωμα εξουσίας αναδίδει το ΠΑΣΟΚ. Συγκρούσεις και ομαδοποιήσεις ταράσσουν τη ΝΔ".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Στα "στενά" των Βρυξελλών. Αυστηρές εντολές και ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα στην Ελλάδα από την Κομισιόν".

ΕΘΝΟΣ: "Σύνταξη στα 65 για τις γυναίκες. Μήνυμα Παπαθανασίου για συμμόρφωση με το Ευρωδικαστήριο".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πολέμησαν ο Κολοκοτρώνης και οι άλλοι Έλληνες για να φθάσουμε σήμερα από τους "κλέφτες" της Επανάστασης στους κλέφτες της λαθρομετανάστευσης".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Άναψε φωτιές στη ΝΔ η "απόδραση" Καραμανλή. Θύελλα μετά το "κουράστηκα" του Πρωθυπουργού".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ελαστικό ωράριο με "συμφωνίες κυρίων". Συνέντευξη του υπ. Οικονομίας στον ΕΤ για τα μέτρα κατά της κρίσης".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Υπερκόπωση χτύπησε τη ΝΔ. Άνω - κάτω η Ρηγίλλης και οι ερμηνείες δίνουν και παίρνουν".

ΕΣΤΙΑ: "Υπεγράφη η πώλησις της Ολυμπιακής".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Αποτοξίνωση" αμερικανικών τραπεζών με 1 τρισ. δολάρια. Φρενήρης άνοδος αξιών στη Γουόλ Στριτ, έκλεισε με κέρδη 6,84% ο Dow Jones".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Ανοχή για 6 μήνες. Διορία έως τις 24 Οκτωβρίου για νέα μέτρα από την Κομισιόν. Διετής προθεσμία στην Ελλάδα για να μειώσει τα ελλείμματα".

ΤΑ ΝΕΑ: "Τιμωρία 5 χρόνια με σκληρή λιτότητα. Βρυξέλλες: Φταίει η πολιτική σας, όχι η κρίση".

Η ΝΙΚΗ: "Καταιγίδα απολύσεων. Μέσα στο Μάρτιο 5.000 εργαζόμενοι έμειναν χωρίς δουλειά".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Να γίνουν κάστρα αντίστασης τα εργοστάσια και οι τόποι δουλειάς. Συνέχεια στα αντεργατικά μέτρα από κυβέρνηση - Ευρωπαϊκή Ένωση".

Η ΧΩΡΑ: "Πολύ νέος για σύνταξη. Ευφάνταστα σενάρια που θέλουν τον Καραμανλή να αποχωρεί".

City Press: "Σενάρια "κόπωσης" Καραμανλή".

Metro: "Ζητούν απάντηση Καραμανλή. Να πάρει θέση στα σενάρια περί αποχώρησής του, ζητούν από τον πρωθυπουργό στελέχη της ΝΔ".

Metropolis: "Νέα Ολυμπιακή με κινητήρα... MIG".

Read more...
Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP