Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ

Ν.Δένδιας: Μια βδομάδα νωρίτερα τα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου

Η τελετή των εγκαινίων του νέου νοσοκομείου, θα μεταφερθεί μία εβδομάδα νωρίτερα από τις 2 Οκτωβρίου για να μην συμπέσει με τις ημερομηνίες των εκλογών, δήλωσε ο υπ. Δικαιοσύνης Ν. Δένδιας.
Μιλώντας στο “Τηλεκέρκυρα” ανακοίνωσε ότι στα εγκαίνια θα παραστεί κανονικά ο Υπ. Υγείας Δημ. Αβραμόπουλος, ως καθ’ύλην αρμόδιος.
“Το ΠΑΣΟΚ μας παρέδωσε το νέο νοσοκομείο γιαπί και με πολλά νομικά προβλήματα για να χαρίσει τα λεφτά στο Μπατατούδη.Τα λύσαμε, το τελειώσαμε και θα καταφέρουμε να το λειτουργήσουμε” επεσήμανε ο υπ. Δικαιοσύνης.

Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΝΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ .....ΚΑΝΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ...ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ,ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ,ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ....ΚΑΝΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ...ΚΑΝΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ .....ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Read more...

Τα πρώτα... ψάρια στο ΛΑΟΣ

Αρχισαν δειλά-δειλά να ...τσιμπούν το δόλωμα στο αγκίστρι που είχε ρίξει ο Γ.Καρατζαφέρης. Πρώτο... ψάρι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο οποίος ανακοίνωσε την προσχώρηση του στο ΛΑΟΣ
Αρχισαν δειλά-δειλά να ...τσιμπούν το δόλωμα στο αγκίστρι που είχε ρίξει ο Γ.Καρατζαφέρης. Δεν έχει ξεχαστεί η ανοικτή πρόσκληση που είχε απευθύνει σε όσους νεοδημοκράτες έχουν απογοητευτεί ποικιλοτρόπως απο το κόμα τους.

ethnos.gr

Read more...
Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP