Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Ανακοίνωση της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ για την επίσκεψη Μπέζα

«Η παρουσία του υφυπουργού οικονομικών στην Κέρκυρα και ο λόγος του δεν αντέχει καμίας σοβαρής κριτικής», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο γραμ. της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Μάκης Μπούκας αναφορικά με την επίσκεψη Μπέζα στην Κέρκυρα. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
«ο κ. Μπέζας ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι ο στυλοβάτης της αποκέντρωσης.
Ο ίδιος όμως, ως υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας, έβαλε χέρι στα έσοδα των Δήμων (αφαίρεση του τέλους παρεπιδημούντων) και στα έσοδα των Νομαρχιών (αρπαγή των τελών ταξινόμησης) ακρωτηριάζοντας συνολικά την δράση της Αυτοδιοίκησης. Όταν είναι ο ίδιος και το δηλώνει, ευχαριστημένος από την πορεία της Ελληνικής οικονομίας, θεωρούμε ότι την απάντηση πρέπει να την δώσει ο λαός».

Ο κ. Μπούκας αναφέρθηκε, επίσης, στον Υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Δένδια, υποστηρίζοντας ότι «συνδέει την πολιτική παρουσία του με μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της Δικαιοσύνης», ενώ έθεσε ερωτήματα στο γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Σωτήρη Βόσδου για συγκεκριμένα θέματα της αρμοδιότητας του.
Τέλος, ανακοίνωσε την ανάληψη πρωτοβουλίας από το ΠΑΣΟΚ για την πραγματοποίηση συνάντησης των Γραμματέων των νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων


ΕΡΤ

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP